Benelli stelt een pak nieuwigheden voor op EICMA !

702S
Met de introductie van de 752S markeert Benelli de terugkeer in het segment van de “medium-large” naked bikes. De 752S is een compacte en dynamische motorfiets die is ontworpen om te voldoen aan de instincten van elke rijder. Het stevige trellis frame omhult een nieuwe 750 cc vloeistofgekoelde paralleltwin met bijna 80 pk. Met een upside down voorvork van Marzocchi en een remsysteem van Brembo, is deze 752S een op en top Italiaanse motor !

502C

De 502C is een brutale en moedige stadscruiser met een sterke persoonlijkheid, ontworpen voor diegenen die zich elke dag willen onderscheiden van de massa. Met zijn eigentijds en stijlvol ontwerp, zijn forward controls en comfortabel zadel is de 502C de perfecte fiets om de stad te ervaren, maar ook om de reis te maken waar je altijd al van hebt gedroomd.

IMPERIALE
De Imperiale 400 is een knipoog naar de historische Benelli modellen uit de jaren 1950. Het is een authentieke en pure fiets, uitgerust met een luchtgekoelde ééncilinder viertaktmotor met enkel bovenliggende nokkenas en elektronische brandstofinjectie.

Leoncino 800
Van de populaire Leoncino werd ook een “Ottocento”-prototype voorgesteld. Deze 750cc machine zal een mooie aanvulling worden op het bestaande Leoncino gamma !!